2 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Oisterwijk

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Oisterwijk

Afvoer ontstoppen Oisterwijk? Een verstopte afvoer is erg vervelend. Er zijn een aantal methodes waarmee u dit probleem kunt oplossen. Helaas werkt niet alles even goed. Daarom hebben wij diverse manieren beschreven die u kunnen helpen om zelf de afvoer te ontstoppen.

Lukt het u niet om de verstopping zelf te verhelpen? Dan is het verstandig om een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen. Riool Ontstoppen Oisterwijk helpt u graag!

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf voor een verstopte afvoer? Bel dan gerust naar 013 204 42 84 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Oisterwijk staat voor u klaar! Onze ervaren loodgieters kunnen u in de meeste gevallen vandaag nog helpen!

Ontstoppingsdienst Oisterwijk

Ontstoppingsdienst Oisterwijk helpt u graag met uw afvoer ontstoppen of andere problemen in en rondom de afvoer. Onze loodgieters kunnen elke verstopping verhelpen en hebben voor elk ander afvoerprobleem een geschikte oplossing. Ook voorzien wij u graag van advies om verstoppingen te voorkomen en uw leidingen in optimale staat te houden.

Wilt u Ontstoppingsdienst Oisterwijk inschakelen om uw verstopte afvoer te ontstoppen? Bel dan gerust voor een afspraak via 013 204 42 84.

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Is uw enigste wc verstopt? Of kunt u geen gebruik meer maken van andere (sanitaire) voorzieningen? Dan wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt. Daarom hebben wij een spoeddienst. Dit wil zeggen dat onze loodgieters 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn voor spoedgevallen.

Heeft u een klus die met spoed opgelost moet worden? Wij helpen u graag. Bel voor een afspraak met Afvoer Ontstoppen Oisterwijk naar 013 204 42 84.

Afvoerfilter schoonmaken

Een verstopping in de wasmachine of vaatwasser komt regelmatig voor. Dergelijke elektrische apparaten zijn voorzien van een filter om vuilresten tegen te houden. Wij ervaren dat mensen vergeten om deze filters schoon te maken waardoor de filters verstopt raken.

Wij raden u aan om de afvoerfilter periodiek te controleren en indien nodig schoon te maken. De filter kunt u schoonmaken in een warme sop. Na het schoonmaken moet de filter drogen. Daarna kan de filter weer teruggeplaatst worden.

Is de afvoerfilter niet de oorzaak van de verstopping? En wilt u dat een vakman er even naar kijkt? Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopt Oisterwijk via 013 204 42 84.

Sifon controleren

De zwanenhals van de sifon fungeert als stankafsluiter. Echter kunnen etensresten en ander vuil zich ook ophopen in de sifon. Daarom raden wij u aan om de sifon periodiek te controleren en schoon te maken.

Een sifon is in de meeste gevallen eenvoudig los te draaien. Daarna kunt het schoonmaken in een warme sop. Hopelijk is het probleem opgelost. Indien het water nog steeds niet goed wegstroomt kunt u contact opnemen met Afvoer Ontstoppen Oisterwijk via 013 204 42 84.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Wij adviseren om de afvoer te ontstoppen met zuiveringszout en azijn omdat dit twee natuurlijke middelen zijn die zeer effectief kan zijn voor verstoppingen van vet, olie en etensresten.

Het voordeel hierbij is dat deze middelen vrij goedkope middelen zijn en geen schade kunnen aanrichten aan uw afvoer. Dit in tegenstelling tot de ontstoppers die bij de bouw- en supermarkten te vinden zijn. Dit zijn ontstoppingsmiddelen die wél schade aanrichten.

De afvoer ontstoppen met zuiveringszout (baking soda) en azijn gaat als volgt in zijn werk:

  1. pak eerst een emmer of bak
  2. doe hier warm/heet water in
  3. voeg een kop zuiveringzout en een kop azijn toe.
  4. roer dit goed door elkaar
  5. houdt de bak of emmer zo hoog mogelijk boven de afvoer
  6. giet de bak of emmer leeg in de verstopte afvoer

Door de emmer vanaf hoogte leeg te gieten wordt er druk gecreëerd op de verstopping. Hopelijk is dit voldoende om de verstopping te verhelpen.

Is het niet gelukt? Afvoer Verstopt Oisterwijk helpt u graag. Wij beschikken over professionele apparatuur waarmee elke verstopping snel en vakkundig wordt opgelost.

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een plopper kan gebruikt worden om de verstopping los te maken en terug naar boven te halen. Voor hardnekkige verstoppingen is het helaas niet altijd een effectieve methode. Hieronder beschrijven wij hoe u de plopper het effectiefst kunt gebruiken:

Zet de plopper op de afvoer. De rubberen zuignap moet de afvoer volledig omsluiten en goed aansluiten. Beweeg de plopper met niet teveel kracht op en neer. Het beste is om zachtjes naar beneden te drukken en iets sneller naar boven te trekken om zuigkracht te creëren. Hierdoor komt de blokkade hopelijk los.

Heeft de plopper niet geholpen? Bel gerust voor een afspraak met Afvoer Ontstoppen Oisterwijk op 013 204 42 84.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer wordt veel gebruikt door professionals. Het kan een effectieve methode zijn voor hardnekkige verstoppingen. Het is echter niet altijd even makkelijk om bij de verstopping te komen. De stalen veer moet namelijk vaak langs bochten gemanoeuvreerd worden. Dit is niet altijd mogelijk en daarnaast bestaat de mogelijkheid dat u vast komt te zitten. Wij beschikken daarom over een speciale hoge drukspuit die elke blokkade kan verhelpen en direct uw leidingen goed schoonmaakt.

Wilt u het toch proberen? Wees dan voorzichtig met het erin duwen van de ontstoppingsveer. U kunt de veer langs bochten manoeuvreren door een beetje te draaien en op gevoel te spelen met de veer. Hopelijk kunt u het kopje van de veer dan langs de bochten heen duwen om bij de verstopping te komen. Bij de verstopping kunt de blokkade losmaken van de afvoerwand door de veer te draaien en voorzichtig te duwen en te trekken.

Wilt u het liever niet zelf doen? Of heeft u geen ontstoppingsveer? Afvoer Ontstoppen Oisterwijk staat voor u klaar om u te helpen. Neem gerust contact op voor een afspraak met één van onze vakmannen.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Wanneer de eerste signalen van een verstopping merkbaar worden, is het niet aan te raden om lang te wachten met actie ondernemen. Een verstopping kan dan in snelle tijd erger worden doordat de blokkade steeds meer vuil en dergelijk ophoopt.

Een beginnende verstopping is te herkennen aan een verminderde functie van de afvoer. Het water stroomt minder goed weg en er kan bijvoorbeeld ook een rioollucht hangen in huis. Ook kan het water naar boven komen in de gootsteen wanneer het toilet doorgespoeld wordt of de vaatwasser gebruikt wordt.

Om afvoerverstoppingen te voorkomen is het belangrijk dat u geen etensresten, olie, vet of iets anders wat niet hoort probeert weg te spoelen. Dit kan stollen en hard worden in de afvoer en zorgt na verloop van tijd voor een verstopping.

Bent u benieuwd hoe uw afvoerwanden eruit zien? De loodgieters van Riool Ontstoppen Oisterwijk beschikken over over een speciale camera. Hiermee kunnen wij de afvoerwanden bekijken en de staat van uw leidingen beoordelen.

Indien nodig kunnen we de leidingen reinigen met hoge druk zodat de leidingen weer goed schoon zijn en er geen nieuwe verstopping kan ontstaan. Daarnaast gaan de leidingen hierdoor langer mee. Dit kan u dure vervangingskosten besparen.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen of preventief laten reinigen? Neem dan gerust contact op met Riool Ontstoppen Oisterwijk via 013 204 42 84.

Kosten afvoer ontstoppen

De kosten zijn van te voren lastig te zeggen. Elke verstopping is anders kwa benodigde arbeidsuren, de kosten van het gereedschap en/of machines, en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. De ene keer is een verstopping binnen een half uur opgelost en een andere keer duurt het een uur.

Ontstoppingsdienst Oisterwijk levert kwaliteit tegen eerlijke vaste tarieven. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Wij hanteren een transparante werkwijze. Een loodgieter van Riool Ontstoppen Oisterwijk maakt op locatie van te voren eerst een prijsopgave. De werkzaamheden worden gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wilt u onze hulp inschakelen voor een ontstopping? Neem dan gerust contact op via 013 204 42 84. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Oisterwijk helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Oisterwijk? Riool Ontstoppen Oisterwijk staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Oisterwijk.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Oisterwijk? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Oisterwijk!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Oisterwijk

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Oisterwijk?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Oisterwijk via 013 204 42 84. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 013 204 42 84

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 2 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Oisterwijk komt dit tegen een gereduceerd tarief voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Oisterwijk?

Ontstoppingsdienst Oisterwijk ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Oisterwijk verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Oisterwijk helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Oisterwijk bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Oisterwijk inschakelen? Neem gerust contact op via 013 204 42 84.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Oisterwijk en omstreken. Waar u ook woont in Oisterwijk, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in Blerick, Oisterwijk-stad, Tegelen of Geloo-Belfeld. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 013 204 42 84 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Oisterwijk zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Oisterwijk op 013 204 42 84.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Oisterwijk? Neem gerust contact op via 013 204 42 84.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Oisterwijk op 013 204 42 84.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 2 maanden?
Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief oplossen!

2 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

103

NA STARTTARIEF

31

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Oisterwijk was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

R.K. Voetbalvereniging Oisterwijksche Boys

Riool Ontstoppen Oisterwijk is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Esther

Basisschool Mikado

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Oisterwijk.

Esther

Verzorgingshuis Meeuwbeemd

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Oisterwijk is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

Brasserie Basiliek Oisterwijk

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button